اسکالپ تریدینگ و سویینگ تریدینگ در ترید چیست؟

در این مقاله قصد داریم شما عزیزان را با دو روش معامله در بازار ارزهای دیجیتال با نام‌های سوئینگ تریدینگ و اسکالپ تریدینگ آشنا کنیم و کاربردهای هر یک از این روش‌های معاملاتی را برای شما عزیزان شرح دهیم. پس با توجه به این مسئله اگر از جمله افرادی هستید که به دنبال یک روش برای کسب سود در بازار ارز دیجیتال می‌گردید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا دو روش معاملاتی مناسب برای معامله در بازار ارز دیجیتال را خدمت شما عزیزان معرفی کنیم.

بازار ارزهای دیجیتال یک بازار نوپا می‌باشد که همواره در حال رشد و نمو است. پس با توجه به این مسئله هر کسی که قصد ورود به این بازار را داشته باشد باید دانش اولیه را در مورد این بازار داشته باشد تا که در معاملات خود دچار مشکل نشود. در این مقاله ما قصد داریم دو روش معامله خوب را برای کسب سود در بازار ارز دیجیتال خدمت شما معرفی کنیم. امیدواریم که بعد از این مقاله بتوانید روش معاملاتی مناسب خود را شناسایی کنید و از فرصت‌های سرمایه گذاری در این حوزه استفاده کنید.

سوئینگ تریدینگ چیست؟

سوئینگ تریدینگ در بازار ارز دیجیتال

سوئینگ تریدینگ ا نوسان گیری در بازار ارز دیجیتال یکی از روش‌های رایج برای کسب سود در کوتاه مدت است که بسیاری از فعالان بازار ارز دیجیتال از آن بهره می‌برند. از این روش می‌توان علاوه بر بارار ارز دیجیتال در بازارهای دیگری از جمله بازار فارکس و نیز بورس نیز بهره برد. در این روش معاملاتی از تحلیل تکلنیکال برای شناسایی موقعیت‌های مناسب معاملاتی استفاده خواهد شد. البته این مسئله به این معنی نیست که در این روش از تحلیل فاندامنتال استفاده نخواهد شد.

نحوه استفاده از سوئینگ تریدینگ

سوئینگ تریدینگ با نگه داشتن یک پوزیشن معاملاتی برای مدت زمانی کوتاه سرو کار خواهد داشت. این مسئله به این معنی است که معاملات سوئینگ تریدینگ بیشتر از یک ماه نخواهند شد. این روش معاملاتی بسیار کم در بازار دیده می‌شوند و بیشتر در زمان‌های پر نوسان بازار ارز دیجیتال شاهد این روش معاملاتی هستیم. هدف این روش معاملاتی این است که بیشترین سود را بتوان از نوسانات بازار ارز دیجیتال به دست آورد. به صورت کلی معامله گران بازار ارز دیجیتال برای این که بتوانند به واسطه این روش معاملاتی سود کسب کنند باید به دنبال رمز ارزهایی باشند که نوسانات بسیار زیادی را دارد.

نقاط قوت سوئینگ تریدینگ چیست؟

این روش معاملاتی نسبت به سایر روش‌های معاملاتی مزایایی را دارد که از جمله آنان می‌توان به نیاز کمتر به صرف زمان برای ترید، بزرگ بودن میزان سود کسب شده در هر معامله و نیز ساده تر بودن روش معاملاتی نسبت به سایر روش‌های معاملاتی اشاره کرد. با توجه به ویژگی‌های به خصوص و ویژه‌ای که این روش معاملاتی دارد بسیاری از فعالان بازار ارز دیجیتال همواره از این روش برای کسب سود استفاده خواهند کرد.

معایب سوئینگ تریدینگ چیست؟

این روش معاملاتی نیز به مانند سایر روش‌های معاملاتی در بازار ارز دیجیتال علاوه بر مزایای خوبی که دارد معایبی را نیز به همراه دارد که در ادامه این مطلب به برخی از این معایب اشاره خواهیم کرد.

1. پوزیشن‌های باز شده در این روش معاملاتی همواره ریسک بالایی را به همراه خواهند داشت و ممکن است که در معرض گپ قیمتی قرار گیرند.
2. معکوس شدن ناگهانی قیمت در این روش معاملاتی می‌تواند ضرر و زیان شدیدی را متوجه دارایی شما کند.

3 آن دسته از افرادی که از این روش معاملاتی استفاده می‌کنند، توجه زیادی به روند بلند مدت نخواهند داشت و سودهای بزرگ در بلند مدت را نادیده خواهند گرفت.

استراتژی‌های سوئینگ تریدینگ

آن دسته از افرادی که از روش سوئنیگ تریدینگ در بازار ارز دیجیتال استفاده می‌کنند، هر یک استراتژی مختص به خود را خواهند داشت. برای این که یک معامله گر در این روش موفق به کسب سود شود باید حرکات قیمتی رمز ارز مورد نظر خود را به خوبی زیر نظر داشته باشد و باید شخصیت معامله گری خود و رفتار خود را متناسب با استراتژی خود طراحی کند. هیچ وقت این کار را دست کم نگیرد، زیرا بسیاری از فعالان بازار ارز دیجیتال این موضوع را رعایت نمی‌کنند و نه تنها سودی عاید آنان نخواهد شد، بلکه در معاملات خود زیان نیز خواهند کرد. پس با توجه به این مسئله همیشه مدیریت ریسک را در دستور کار خود داشته باشید.

اندیکاتور مناسب برای روش سوئینگ تریدینگ چیست؟

خطوط حمایت و مقاومت: یکی از بهترین اندیکاتورها برای روش معاملاتی سوئینگ استفاده از خطوط حمایت و مقاومت خواهد بود. شما به واسطه این خطوط قادر خواهید بود سقف و کف قیمت رمز ارز مورد نظر خود را شناسایی کنید و با توجه به آن نقطه ورود و خروج خود را مشخص کنید.

اسکالپ تریدینگ چیست؟

با این که هدف از روش معاملاتی سوئینگ تریدینگ این است که در کمترین مدت زمان بیشترین سود کسب شود، اما هدف از انجام معاملات اسکالپ تریدینگ این است که افراد قادر باشند سودهای اندک را در مدت زمانی بسیار کوتاه و در حد چند دقیقه تا چند ساعت به دست آورند.

در این روش معاملاتی، معامله گر باید به صورت مداوم تغییرات و نوسانات بازار ارز دیجیتال را زیر نظر داشته باشد تا که بتواند با خرید و فروش‌های پیاپی در مدت زمان‌های کوتاه، سود خوبی را به دست آورد. از آنجایی که سود کسب شده در این معاملات اندک است، از این رو شما برای این که بتوانید در معاملات خود سود کسب کنید باید بتوانید معاملات زیادی را انجام دهید.

همچنین بخوانید:

پوزیشن لانگ و شورت در بازار ارز دیجیتال به چه معناست؟

مزایا و معایب استراتژی معاملاتی اسکالپ

استراتژی اسکالپ از جمله روش‌های معاملاتی است که اگر شما از دانش کافی در معاملات بازار ارزهای دیجیتال برخورد دار باشید قادر خواهید بود به واسطه آن سود خوبی را برای خود به دست آورید. همچنین این روش معاملاتی مزایایی را به همراه خواهد داشت که در ادامه این مطلب به برخی از آنان اشاره خواهیم کرد.

1. این روش معاملاتی یک روش کاملا مناسب است برای آن دسته از افرادی که تمایلی به نگه داری دارایی خود برای بلند مدت را ندارند.
2. معامله گران حرفه‌ای بازار ارزهای دیجیتال به واسطه این روش می‌توانند سودهای کوچک و با ریسک کمتری را نسبت به سایر روش2های معاملاتی به دست آورند.
3. به دلیل کوتاه بودن برهه زمانی معاملات ریسک کمتری در این روش معاملاتی وجود دارد.
اما از طرفی روش معاملاتی اسکالپ علاوه بر مزایای خوبی که دارد معایبی را نیز به همراه خواهد داشت که در ادامه این مطلب به برخی از این معایب اشاره خواهیم کرد.
1. افرادی که در بازار ارز دیجیتال مبتدی هستند و تجربه کافی را در این بازار ندارند، قادر به استفاده از این روش معاملاتی نخواهند بود. دلیل این سخن نیز این است که اگر فردی مبتدی از این روش معاملاتی استفاده کند، با توجه به مهارت‌هایی که این روش لازم دارد، آن شخص هیچگاه قادر نخواهد بود از معاملات خود سود کسب کند.
2. استفاده از این روش معاملاتی با توجه به ریسک بالایی که دارد یک معامله استرس‌زا می‌باشد.

3. تریدر در این روش معاملاتی باید قیمت رمز ارز مورد نظر خود را به صورت مرتب چک کند.

ساده ترین روش‌های معاملاتی در اسکالپ

استراتژی معاملاتی اسکالپ در بازار ارز دیجیتال یک روش معاملاتی مبتنی بر تحلیل تکنیکال می‌باشد. از این رو معامله گر باید قادر باشد نوسانات بازار ارز دیجیتال را به خوبی شناسایی کند و وارد معامله شود. هدف از این روش معامله این است که معامله گر درگیر یک سرمایه گذاری نشود و طرفا از مزیت افزایش حجم خود بهره ببرد و با کسب یک سود اندک و قابل قبول از معامله خارج شود.


اسکالپ تریدینگ در بازار ارز دیجیتال

بسیاری از معامله گران این روش در بازار ارز دیجیتال برای معاملات خود از نمودار کمتر از یک دقیقه بهره خواهند برد. دلیل این کار این است که معامله گران با استفاده از این کار می‌خواهند تغییرات بازار ارز دیجیتال را به صورت مداوم رصد کنند. یک معامله گر اسکالپ ممکن است که در طول یک روز بیش از 100 معامله را انجام دهد، از این رو صرافی ارز دیجیتال مورد استفاده این افراد باید از حق کارمزد پایینی برخورد دار باشد تا که برای معامله گر صرفه اقتصادی داشته باشد.

آیا استراتژی اسکالپ سودآور است؟

اسکالپ یک استراتژی بسیار سود آور است که موفقیت در آن، به میزان مهارت شخص بستگی خواهد داشت. به بیان ساده‌تر معامله گری که اقدام به استفاده از این استراتژی معاملاتی می‌گیرد باید به خوبی به فاکتورها و نکته‌های حیاتی در استفاده از این روش آگاه باشد. از طرفی نیز، اسکالپرها قبل از هر چیزی باید بپذیرند که این روش معاملاتی بسیار پر ریسک خواهد بود و هر لحظه ممکن است که دارایی آنان در این معاملات از بین برود.

 در این روش از معامله، معامله گران باید به دور از احساسات در بازار به معامله ارزهای دیجیتال بپردازند. دلیل این سخن این است که احساسات مخرب‌ترین فاکتور در معاملات می‌باشد.

بهترین اندیکاتورها برای استراتژی اسکالپ کدامند؟

اگر از جمله فعالان بازار ارز دیجیتال باشید به خوبی به این مسئله واقف هستید که اصلی ترین ابرازها برای رسیدن به موفقیت در بازار ارز دیجیتال استفاده از اندیکاتورها می‌باشد. در این بخش با برخی از اندیکاتورها که به واسطه آن قادر خواهید بود از روش اسکالپ برای کسب سود بهره ببرید اشاره خواهیم کرد.

1. یکی از بهترین اندیکاتورها برای استفاده از روش اسکالپ، اندیکاتور RSI می‌باشد. این اندیکاتور یک شاخص نسبی بسیار ساده برای افراد مبتدی بازار ارزهای دیجیتال است که به افراد در شناسایی نقاط ورود و خروج از معاملات کمک خواهد کرد.
اگر  RSI بالای 70 درصد باشد به این معنی است که رمز ارز مورد نظر به حالت اشباع رسیده است و وقت آن رسیده است که اقدام به فروش آن کنید و از جهتی هم وقتی که RSI کمتر از 30 باشد، نشان دهنده این است که رمز ارز مورد نظر کاهش قیمت زیادی را تجربه کرده است و یک نقطه ورود برای شما خواهد بود.

2. استفاده از اندیکاتور میانگین متحرک یا همان مویینگ اوریج: شما به واسزه این اندیکاتور قادر خواهید بود اطلاعات کاربردی و مهمی را در مورد رمز ارز مورد نظر خود به دست آورید. این شاخص بر اساس دوره‌های زمانی گذشته شکل گرفته است و به واسطه آن قادر خواهید بود گذشته بازار را به خوبی رصد کنید. همیشه این را نیز به خاطر داشته باشید که تاریخ دوباره تکرار خواهد شد.

اسکالپ تریدینگ یا سوئینگ تریدینگ؟ کدام بهتر است؟

این دو روش معاملاتی در بازار ارز دیجیتال از جمله مشهور ترین روش‌های معاملاتی هستند که بسیاری از فعالان بازار ارز دیجیتال در صرافی ارز دیجیتال از آنان برای کسب سود بهره خواهند برد. تنها تفاوتی که این دو روش معاملاتی با یکدیگر دارند در بازه زمانی این معاملات است. این مسئله کاملا درست است که این دو روش معاملاتی بسیار به یکدیگر مشابه هستند، اما از نظر استایل بسیار با یکدیگر متفاوت می‌باشند. اسکالپرها اکثر در معاملاتی که دارای بازه زمانی بیشتری هستند دچار مشکل خواهند بود و از طرفی نیز سوئینگرها در معاملات کوتاه مدت همیشه دچار مشکل خواهند بود.

با توجه به این مسائل اگر در یکی از این دو روش معاملاتی تبحر خاصی دارید، توصیه ما به شما عزیزان این است که از روش دیگری برای معامله استفاده نکنند. دلیل این سخن نیز این است که استفاده از دو روش برای معامله نه تنها سودی را برای شما به همراه نخواهد داشت بلکه اثر منفی را نیز بر مهارت شما بر روشی که بر آن مسلط هستید نیز خواهد داشت.
یکی از مزیت‌های اسکالپرها این است که دارایی خود را سریعا از روش حساب صرافی ارز دیجیتال خود برداشت می‌کنند. به واسطه این کار خطر بروز عوارض ناخواسته به میزان چشمگیری کاهش پیدا خواهد کرد. این در حالی است که سوئینگرها معاملات خود را ممکن است برای یک روز باز نگه دارند و دارایی خود را بر روی حساب صرافی ارز دیجیتال نگه داری نمایند.
یک تفاوت مهم در میان روش اسکالپ و روش سوئینگ این است که فرصت‌های معاله در هر یک از این روش‌های معاملاتی با دیگری فرق خواهد داشت. به عنوان مثال در روش اسکالپ معامله گران ممکن است که در طول روز بیش از 100 فرصت سرمایه گذاری را به دست آورند و این در حالی است که یک معامله گر سوئینگ برای هر فرصت معامله در بازار ارز دیجیتال باید مدت زمان بسیار زیادی را صبر کند.
از طرفی معامله گران سوئینگ قادر خواهند بود برای معاملات خود چند رمز ارز را مورد بررسی قرار دهند و این در حالی است که معامله گران اسکالپ تنها باید تمرکز خود را بر روی یک رمز ارز بگذارند.
یکی از مزیت‌ها کاربردی روش معاملات اسکالپ این است که از این روش می‌توان در تمامی شرایط بازار ارز دیجیتال استفاده کرد. اما در روش سوئینگ در شرایط حساس بازار نمی‌توان بهره برد. به عنوان مثال در طی چند ماه گذشته موارد استفاده از روش اسکالپ بسیار بیشتر از روش سوئینگ بوده است.
از مزیت‌های خوب معاملات سوئینگ می‌توان به این مورد اشاره کرد که این روش معاملاتی را می‌توان به دفعات کمتر و با کسب سود بیشتر به کار برد و این در حالی است که برای کسب همان میزان از سود کسب شده در یک الی دو معامله سوئینگ، معامله گران اسکالپ باید 10 الی 15 معامله را انجام دهند.
علاوه بر این مسئله برای معاملات سوئینگ شما نیاز به چک کردن مداوم نمودار رمز ارز نخواهید داشت و دو الی سه مرتبه چک کردن آن کافی خواهد بود و این در حالی است که برای معاملات اسکالپ شما باید بارها نمودار را چک کنید تا فرصت‌های معاملاتی خوب را شناسایی کنید.
اگر از جمله افراد تازه وارد در بازار ارز دیجیتال هستید، توصیه ما به شما عزیزان این است که از هیچ کدام از این روش‌ها در ابتدای کار خود استفاده نکنید، زیرا هر یک از این روش‌های معاملات نیازمند دقت و تصمیم گیری‌های لحظه‌ای می‌باشد و در صورت تازه وارد بودن ممکن است که به یکباره شما تمامی دارایی خود را از دست بدهید.

پس با توجه به این مسئله برای این که شما عزیزان نقادر باشید از این روش‌های معاملاتی استفاده کنید باید قبل از هر کاری دانش لازم را در خصوص تحلیل تکنیکال بازار ارز دیجیتال به دست آورید. دلیل این سخن نیز این است که بدون دانش کافی در این بازار شما شانسی برای کسب سود نخواهید داشت.

جمع بندی

در این مقاله سعی کردیم شما را با دو روش معامله به نام سوئینگ تریدینگ و اسکالپ تریدینگ آشنا کنیم و مزایا و معایب هر یک از این روش‌ای معاملاتی را مورد تحلیل و بررسی قرار دهیم. همان طور که در این مطلب نیز به آن اشاره کردیم این دو روش معاملاتی از جمله مشهورترین روش‌ها برای کسب سود در بازار ارزهای دیجیتال می‌باشند و شما بسته به شخصیت خود در معاملات ارز دیجیتال می‌توانید از هر کی از این روش‌ها استفاده کنید. به عنوان مثال اگر شما از جمله افرادی هستید که تمایلی به معاملات بلند مدت نداردی می‌توانید از روش اسکالپ تریدینگ استفاده کنید.

در پایان نیز جا دارد به این مسئله اشاره کنیم که هیچ یک از این روش‌های معاملاتی نسبت به دیگری برتری ندارند و هر یک از این روش‌ها در شرایط خاصی از بازار مورد استفاده قرار خواهند گرفت و در صورت استفاده مناسب از آنان می‌توان سود خوبی را به واسطه آنان به دست آورد.
مرجع: coin360
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد